Tahap Kefahaman Masyarakat Terhadap Konsep Tanah Adat Dan Undang-Undang Tanah Adat: Kajian Di Negeri Sembilan - Azman Ab. Rahman; Lukman Abdul Mutalib; Nabilah Yusof @ Abdul Rahman; Izawati Wook; Mohamad Zaharuddin Zakaria; Syaryanti Hussin; Ahmad Zaki Salleh; Che Zuhaida Saari; Nurfadhilah Che Amani; Syed Mohd Najib Syed Omar; Tengku Mansur bin Tengku Zainal Abidin; Nawal Sholehuddin; et al. (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Malaysian Journal of Syariah and Law Volume 5 No.1 Page (1-11)