Pelaksanaan dan Keberkesanan Kaedah Pengajaran dan Pembelajaran Kursus Falsafah dan Isu Semasa dalam Kalangan Pelajar di Universiti Malaya - Faezah Kassim; Noor Ain Mat Noor; Muhammad Shamshinor Abdul Azzis; Irene Yong Seok Ching; Mohd. Rahimi Ramli; Fatimi Hanafi (USIM Press, 2024)
VOL. 8 NO. 1 Page (15-24)