Sejarah “Raja Tua” dan Mengkabong yang Terletak di Pantai Barat Borneo Utara pada Abad ke-18 - Yusry Sulaiman; Mosli Tarsat; Rizal Zamani Idris; Mohammad Firdaus Abdullah (USIM Press, 2024)
VOL. 8 NO. 1 (2023) Page (1-14)