Pendirian Generasi Muda Terhadap Penggunaan Bahasa Melayu Sebagai Wadah Patriotisme di Malaysia - Ku Hasnita Ku Samsu; Zatul Himmah Adnan; Mohd. Mahadee Ismail; Yok Fee Lee; Arfah Ab Majid; Ratna Roshida Ab Razak (USIM Press, 2024)
Vol. 5 No. 2 (2020): Jurnal Sains Insani