Tinjauan Tahap Prestasi Peranan Guru Pendidikan Islam Sebagai Pemangkin Perubahan Ke Arah Pembentukan Masyarakat Madani Melalui Kaedah Pendidikan Islam Tidak Formal - Maziahtusima Ishak1,; Mohd Mursyid Arshad2,; Fathiyah Mohd Fakhruddin; Ismi Ariff Ismail; Hayati Ismail; Sakinah Ahmad; Siti Rosilawati Ramlan; Noor Saazai Mat Saad; Sarifah Nurhanum Syed Sahur; Hazlina Abdullah (Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan Universiti Putra Malaysia, 2024)
Vol. 6 No. 1 (2021): Jurnal Sains Insani