Pelaksanaan Homestay Patuh Syariah dalam Aspek Reka Bentuk dan Ruang Persekitaran Kemudahan Penginapan Mesra Muslim di Sabah - Suhailah Abdul Muin; Norcikeyonn Samuni; Mohd Nor Azan Abdullah (USIM Press, 2024)
VOL. 7 NO. 2 (2022) Page 64-73)