Perubahan dan Sinkretisme dalam Amalan Sogit Tanah Masyarakat Dusun Islam Ranau Sabah: Perspektif Islam - Mohammad Firdaus Hasmin; Syamsul Azizul Marinsah; Suraya Sintang (USIM Press, 2024)
VOL. 7 NO. 2 (2022) Page(40-46)