Aplikasi Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dalam Pendidikan Islam Mengikut Bidang - Wan Ali Akbar Wan Abdullah; Nursafra Mohd Zhaffar; Ab. Halim Tamuri (USIM Press, 2024)
Vol. 5 No. 1 (2020): Jurnal Sains Insani