Pembudayaan Positif di Sekolah dalam Mencegah Remaja daripada Berpacaran - Nur Khairunnisa Hodzori; Latifah Abdul Majid; Wan Nasyrudin Wan Abdullah (USIM Press, 2024)
Vol. 5 No. 1 (2020): Jurnal Sains Insani