Penerimaan Teknologi Massive Open Online Course(MOOC) Di Kalangan Pelajar Di UKM: Satu Kajian Rintis - Nor Hafiza Haron; Supyan Hussin; Ahmad Rizal Yusoff (USIM Press, 2024)
Vol. 5 No. 1 (2020): Jurnal Sains Insani