Kepatuhan Belia Muslim Terhadap Perintah Kawalan Pergerakan Berpandukan Maqasid Syariah: Satu Kajian Rintis - Zuriani Ibhrim; Wan Kamal Mujani; Izzah Nur Aida Zur Raffar; Suhaila Abdul Aziz; Zaleha Muda (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 3 (2021): Special Issue