Covid-19: Cabaran dan Inisiatif dalam Mendepani Pelaksanaan Pengajaran dan Pembelajaran Teradun - Simah Mamat; Che Aleha Ladin; Azni Yati Kamaruddin; Intan Marfarrina Omar; Nor Asiah Ismail (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 2 (2021): Jurnal Sains Insani