Hubungan Antara Motivasi Dan Persepsi Terhadap Latihan Mengajar Oleh Guru Pelatih - Fazlinda Ab Halim; Arabiah Ain Ali; Wan Hanim Nadrah Wan Muda (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 2 (2021): Jurnal Sains Insani