Pengajaran Guru Pendidikan Islam Di Kelas Inklusif: Fenomena Semasa Dan Keperluan Pembentukan Model - Suzana Harun; Zaharah Hussin; Abdul Muhsein Sulaiman (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 2 (2021): Jurnal Sains Insani