Kebolehpasaran Siswazah Melalui Pendekatan Pembelajaran Berasaskan Kerja Di Politeknik - Syamhanim Ismail; Mimi Mohaffyza Mohamad; Nur Sofurah Mohd Faiz (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 2 (2021): Jurnal Sains Insani