Aspirasi Masyarakat Terhadap Sekolah Agama dan Sekolah Jenis Kebangsaan - Faridah Salleh; Aisah Mat Dan; Rabi’atul Aribah Muhammad Isa@Omar; Syed LamsahSyed Chear; Latipah Mohd Noor (USIM Press, 2024)
Jurnal Sains Insani Volume 8 No 2 Page (27-285)