Persepsi Mahasiswa UPMTerhadap Peranan Dan Keberkesanan Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat Dan Endowmen (WAZAN) - Siti Wan Sita Hakim; Normala Othman (USIM Press, 2024)
Jurnal Sains Insani Volume 8 No.2 Page (249-256)