Pembelajaran Menggunakan Kaedah Koperatif ‘Stay and Stray’ Terhadap Kreativiti dan Motivasi Penulisan Bahasa - Ng Cian Wen; Muhammad Syawal Amran (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 2 (2021): Jurnal Sains Insani