Konsep Dan Aplikasi Kemahiran Melakar Aras Tinggi (KMAT) Dalam Pengkaryaan Seni Visual Pelajar Sekolah Menengah - Che Aleha Ladin; Intan Marfarrina Omar; Vishalache Balakrishnan; Azni Yati Kamaruddin; Simah Mamat (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 2 (2021): Jurnal Sains Insani