Digitalisasi Pedagogi Bakal Guru Bahasa Melayu sebagai Suatu Anjakan Pelaksanaan LMI dalam Talian Pertimbangan Terhadap Aspek Fizikal dan Psikososial - Marzni Mohamed Mokhtar; Marni Jamil; Muhd Khaizer Omar; Roshafiza Hassan (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 1 (2021): Jurnal Sains Insani