Pembangunan Modul Pengajaran Berasaskan Permainan Digital Bagi Kursus Teknologi Elektrik 1 - Tee Tze Kiong; Khaireen Edlin Roslen; Andika Bagus Nur Rahma Putra; Risfendra; Yee Mei Heong; Mimi Mohaffyza Mohamad; Nurulwahida Azid (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 1 (2021): Jurnal Sains Insani