Membina Pembangunan Insan Melalui Kolaboratif Guru Dalam Komuniti Pembelajaran Profesional - Zanaton H Iksan; Rabiatul ‘Aqilah Mohamad Ariffin; Sharifah Sebran Jamila Syed Imam (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 1 (2021): Jurnal Sains Insani