Pedagogi Responsif Budaya Menerusi Cerita Rakyat Untuk Kemahiran Literasi Awal Kanak-Kanak - Mohd Nazri Abdul Rahman; Aishah Abdul Malek; Muhammad Asyraf Mansor (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 1 (2021): Jurnal Sains Insani