Reka Bentuk LMS dan Pengurusan Pembelajaran berasaskan Blended Learning dalam kalangan Pelajar Sarjana Pendidikan - Surendran Sankaran; Norazlinda Saad (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 1 (2021): Jurnal Sains Insani