Pengetahuan dengan Kesediaan Pelajar Program Pendidikan terhadap Kursus Keusahawanan di Universiti Utara Malaysia - Norazlinda Saad; Surendran Sankaran (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 1 (2021): Jurnal Sains Insani