Kajian Pembelajaran Sebagai Medium Pembangunan Insan dalam Proses Pengajaran dan Pembelajaran Satu Cabaran - Rabiatul ‘Aqilah Mohamad Ariffin; Zanaton Iksan (USIM Press, 2024)
Vol. 6 No. 1 (2021): Jurnal Sains Insani