Penggunaan Teknologi Multimedia (PTM) Dalam Kursus Qiraat: Kajian Terhadap Pelajar Program Qiraat Di Darul Quran, JAKIM - Hayati binti Hussin; Muhammad Hafiz bin Saleh; Abdul Rahim bin Ahmad; Abd Rahman Abd Ghani; Nur Zainatul Nadrah binti Zainol (USIM Press, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education and Special Needs (JQSS) Volume 7 Issue 2 Page (39-51)