Etika Perguruan Berasaskan Pemikiran Imam Abu Hanifah: Kajian Tinjauan Terhadap Tahap Pengetahuan Guru Pendidikan Islam Di Selangor - Mohd Anuar Mamat; Syed Mohammad Hilmi Syed Abdul Rahman; Che Zarrina Sa’ari; Azizi Che Seman; Nur Ulfah Harun; Muhammad Zariff Ilias (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Volume :3 No :1