Kajian Integrasi Mengenai Kedudukan Sesawi Dan Khasiatnya Dalam Al-Quran, Hadis, Manuskrip Perubatan Melayu Dan Sumber-Sumber Lain - Abu Fatihah Muhammad Widus; Malki Ahmad Nasir; Mualimin Mochammad Sahid (USIM Press, 2024)
Vol. 3 No. 2 (2019)