Model Interaksi dengan Allah dan Alam Berasaskan al-Quran dalam Pembelajaran Abad ke-21 Pendidikan Islam - Wan Ali Akbar Wan Abdullah; Wan Mariana Wan Mohamad; Kamarul Shukri Mat Teh (USIM Press, 2024)
Vol. 4 No. 2 (2020)