Aplikasi Pengajian Hadith Dalam Kalangan Masyarakat Malaysia Tumpuan Terhadap Pembelajaran Murid Sekolah Kebangsaan - Amran Abdul Halim; Abdulloh Salaeh; Shumsudin Yabi; Norazmi Anas; Muhammad Arif Yahya; Mesbahul Hoque; Norakyairee Mohd Raus (USIM Press, 2024)
Vol. 4 No. 2 (2020)