Sorotan Literatur Bersistematik Kesan Bacaan al-QuranSebagai TerapiKepada OrangKurang Upaya - Nurul Afisah Binti Hussin; Izuli Bin Dzulkifli; Haziyah Binti Hussin; Hamdi Bin Ishak (USIM Press, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education and Special Needs (JQSS) Volume 7 Issue 2 Page (122-137)