Tahap Pengetahuan Akidah Ahli Sunnah Wal Jamaah dalam Kalangan Pelajar Institut Pendidikan Guru Kampus Raja Melewar (IPGKRM) - Abdul Hadi Sulaiman,; Hasnurol Hashim,; Zuraini Yaakub,; Aisah Hasmam; Abd Razak Abu Chik,; Mohd Muhsinul Nidzam Abdullah,; Sohaina Mohd Salleh; Wan Ali Akbar Wan Abdullah (USIM Press, 2024)
VOL. 6 NO. 2 (2022)