Motivasi Penghasilan Inovasi Pengajaran oleh Guru Inovatif Pendidikan Islam - Wan Ali Akbar bin Wan Abdullah; Khadijah binti Abdul Razak; Mohd Isa bin Hamzah; Nursafra binti Mohd Zhaffar (USIM Press, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education and Special Needs Vol 7 No.1 Page (1-15)