Kesahan dan Kebolehpercayaan Instruman Kesediaan GPI Melaksanakan Model Tasmik j-QAFSecara Dalam Talian - Fenny Farhana binti Mohd. Sajari; Hafizhah binti Zulkifli; Shahlan bin Surat (USIM Press, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education and Special Needs Vol 7 No 1 Page (16-29)