Pembelajaran Braille Berasaskan Web bagi Pelajar Celik Penglihatan - Nur Syazwani Binti Abd Aziz; Norakyairee Mohd. Raus; Ahmad Kamel Mohamed (USIM Press, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education and Special Needs Vol 7 No 1 Page (30-38)