Nilai Murni Dalam Modul Kursus Matapelajaran Pengajian Umum (MPU) - Noor Syahida binti Md Soh; Faridah binti Mohd Sairi; Mohd Annas Shafiq bin Ayob (USIM Press, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education and Special Needs Vol 7 No 1 Page (66-78)