Persamaan Inversi dalam Ayat Al-Mutasyabihat Al-Quran di antara Surah Al-Fatihah dan Surah Al-Jathiyah: Kajian Konteks dan Retorik - Muhammad Nur Farhan Zamziba; Rahmah Ahmad H. Osman; Muhammad Anwar Ahmad; Rabiatul Fatimah Azzahra Rashid; Rizka Rivensky (USIM Press, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education and Special Needs (JQSS) Volume 7 Issue 2 Page (1-11)