Kesan Warna Merah Kepada Proses Pembelajaran Ilmu Tajwid Dalam Kalangan Pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Harian - Norwardatun Mohamed Razali; Maisarah Saidin; Siti Rosilawati Ramlan; Farah Umaina Najwa Ismail (USIM Press, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education and Special Needs (JQSS) Volume 7 Issue 2 Page (12-21)