Surah Yusuf dari Lensa Dakwah dan Pendidikan: Kajian Analitikal - Hassan Suleimān; Fātimah Binti Karīm (USIM Press, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education and Special Needs (JQSS) Volume 7 Issue 2 Page (22-38)