Hubungan Antara Kebolehan Beradapatasi Dan Kebahagiaan Emosi Dalam Melahirkan Karamah Insaniah - Mohd Aderi Che Noh; Che Rozaniza Azizan; Mohamad Zarkhuan Zainol; Noorazi Rani; Nor Sakinah Mat Arif; Nor Azzarahton Ab Karim@ A Bakar; Aliza Che Ahmad; Mohd Zafaren Zakaria; Ahmad Nizam Ibrahim (usim, 2024)
Journal of Quran Sunnah Education and Special Needs Volume 7 No.2 Page (152-162)