Tahap Penguasaan Kosa Kata Dialek Melayu Tradisional Sarawak dalam Kalangan Remaja Melayu di Universiti Teknologi Sarawak (2024)
Al-Azkiyaa–International Journal of Language and Education| Vol. 3, Issue 1 Page (98-107)