Kajian Tematik Konsep Makanan Berasaskan Tumbuhan Dalam Ayat 99 Surah Al-An‘Am Berdasarkan Kitab Tafsīr Mafātīhul Ghayb - Nurul Saadah Mohammad Zaini; Robiatul Adawiyah Mohd @ Amat (Penerbit USIM, 2024)
VOL. 18 NO. 2 (Page: 176-190)