Konsep Hadith Mawdu‘i Menurut Perspektif Pengkaji Hadith Kontemporari: Antara Dirasah Al-Mawdu‘Iyyah min Al-Hadith dan Syarh Al-Mawdu‘I li Al-Hadith - Mohd Nor Adzhar Ibrahim; Roshimah Shamsudin (USIM Press, 2024)
Vol. 16 No. 1 (2020): Journal of Maʿālim al-Qurʾān wa al-Sunnah