Peranan Haji Hassan Ismail dalam Pengajian Tahfiz al-Quran di Malaysia - Mohd Hasbie al-Shiddique bin Ahmad; Abdul Mukti bin Baharuddin; Khairul Anuar Mohammad (USIM Press, 2024)
Journal of Ma’alim al-Quran wa al-Sunnah Vol. 19, No. 1,Page (144-156)