Khawas Al-Quraan Sebagai Elemen Pelengkap Dalam Pengkaryaan Terjemahan Al-Quran: Kajian Terhadap Kearifan ‘Tafsir Al-Rawi’ - Adnan Mohamed Yusoff; Muhammad Arif Musa; Ahmad Sanusi Azmi (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Vol. 18 No. 1 (2022): Journal of Maʿālim al-Qurʾān wa al-Sunnah