Faedah Takhrij Hadis kepada Sanad Dan Matan: Satu Kajian Analisis - A. Irwan Santeri Doll Kawaid; Amiruddin Mohd Sobali; Ahmad Izzuddin Abu Bakar (USIM Press, 2024)
Vol. 17 (2021): Journal of Maʿālim al-Qurʾān wa al-Sunnah (Special Issue)