Layanan Tawanan Perang Dan Hak Asasi Manusia Menurut Metodologi Wahyu (Al-Quran Dan Al-Hadis) - Mohd Norazri Mohamad Zaini; Che Zarrina Sa’ari; Mohd Khairul Naim Che Nordin; Mohd Annas Shafiq Ayob (USIM Press, 2024)
Vol. 17 (2021): Journal of Maʿālim al-Qurʾān wa al-Sunnah (Special Issue)