Kualiti Hafalan Terhadap Prestasi Akademik Plus Tahfiz UiTM Shah Alam - Sumaiyah Bahri; Aishah Azlan; Ammar Ismail; Muhammad Syukri Mohd Ashmir Wong (USIM Press, 2024)
Vol. 17 (2021): Journal of Maʿālim al-Qurʾān wa al-Sunnah (Special Issue)