Mekanisme Kawalan Kesejahteraan Psikologi Berasaskan Metode al-Tafakkur Dalam Al-Quran - Rahim Kamarul Zaman; Khairulnazrin Nasir; Muhammad Adam Abd. Azid; Abdul Azib Hussain (USIM Press, 2024)
Vol. 17 (2021): Journal of Maʿālim al-Qurʾān wa al-Sunnah (Special Issue)